28 maja SpaceX wystrzeliło z Florydy 23 satelity Starlink.

We wtorek (28 maja) SpaceX wystrzelił z Florydy kolejną partię swoich satelitów internetowych Starlink.

Rakieta Falcon 9 23 wystrzeliła statek kosmiczny Starlink ze stacji sił kosmicznych na Przylądku Canaveral we wtorek o 10:24 EDT (14:24 GMT) w czterogodzinnym oknie o 7:30 EDT (1130 GMT).

READ  March Madness: znowu krótki jako ulubieniec Gonzaleza

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *