Nintendo Direct czerwiec 2024: Kiedy, gdzie oglądać, czego się spodziewać

Obraz: Życie Nintendo

Nintendo ogłosiło dzisiaj, że kolejna edycja Nintendo Direct Showcase rozpocznie się jutro (18 czerwca 2024 r.).

Nintendo Direct z czerwca 2024 r. będzie transmitowane na YouTube i potrwa około 40 minut i będzie skupiać się na grach, które pojawią się w drugiej połowie 2024 r. Zgodnie z oświadczeniem złożonym na początku tego roku przez prezesa Nintendo Shuntaro Furukawę, wydanie Direct z czerwca 2024 r. nie będzie zawierać „żadnej wzmianki o następcy Nintendo Switch”.

Poniżej przedstawiamy wszystko, co musisz wiedzieć o czerwcowym Nintendo Direct, w tym datę jego rozpoczęcia, sposób oglądania i czego się spodziewać.

Godzina rozpoczęcia Nintendo Direct w czerwcu 2024 r

Nintendo Direct wystartuje w czerwcu 2024 r 18 czerwca 2024 r W 15:00 GMT / 16:00 CET / 7:00 PT / 10:00 EST / 12:00 EST (środa).

Spektakl będzie trwał około 40 minut.

Nintendo Direct czerwiec 2024 gdzie obejrzeć

Możesz złapać Nintendo Direct z czerwca 2024 r. na oficjalnej stronie internetowej Nintendo Ameryki Kanał YouTube, lub jeden z wariantów regionalnych np Nintendo Wielka Brytania Lub Nintendo Japonia. Alternatywnie możesz oglądać transmisję na Kanał Nintendo na Twitchu.

W Nintendo Life będziemy również gospodarzami transmisji rozpoczynającej się 30 minut przed rozpoczęciem programu. Jeśli więc chcesz oglądać z nami i rozmawiać o wszystkich ogłoszeniach, to jest to miejsce.

Nintendo Direct czerwiec 2024 – czego się spodziewać

Czy to nie jest ostateczne pytanie? Tak naprawdę nie wiemy jeszcze, co zostanie pokazane. Własny kalendarz Nintendo na resztę 2024 roku wygląda dość skromnie (z wyjątkiem nadchodzącej premiery Luigi’s Mansion 2 HD i Nintendo World Championships: NES Edition w przyszłym miesiącu), więc możliwości są bardzo otwarte.

Ponieważ Switch 2 jest tuż za rogiem (pamiętajcie, ogłoszenie pojawi się „w tym roku finansowym”), nie spodziewamy się pojawienia tutaj nowego Mario ani Zeldy. Zamiast tego Big N może skończyć grając stosunkowo bezpiecznie, mając na uwadze porty i remastery, które poprowadzą nas w stronę nowego sprzętu – Metroid Prime 2/3 na Switchu wydaje się oczywisty, ale zawsze będziemy pokonywać Wind Wakera i także bęben Twilight Princess.

READ  W procesorach Intel Core Ultra „Meteor Lake” odnotowano już znaczną poprawę wydajności i wydajności dzięki zaktualizowanemu systemowi BIOS

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *