Globalny harmonogram wydań Elden Ring ujawnia, kiedy możesz zacząć grać

FromSoftware ujawniło dokładny czas, kiedy gracze na PC i konsolach będą mogli rozpocząć swoją przygodę z Elden Ring.

oficjalny Elden Ring Twitter Udostępniliśmy wykres przedstawiający czasy, kiedy Elden Ring będzie dostępny w wersji cyfrowej, a gracze na PC będą mieli nieco więcej informacji o tych, którzy zdecydują się grać na konsolach.

Źródło obrazu: FromSoftware

Gracze mogą wskoczyć do Elden Ring na PC 24 lutego o 15:00 PT / 18:00 EST / 23:00 GMT. Jeśli jesteś w Australii, oznacza to godzinę 10:00 czasu EST 25 lutego.

Większość świata będzie mogła rozpocząć przejażdżkę Elden Ring na konsoli w środku nocy w lokalnej strefie czasowej. Jeśli używasz czasu pacyficznego standardowego lub czasu centralnego, możesz rozpocząć grę już 24 lutego o godzinie 21:00 PT / 23:00 CT.

Poinformowano również, że preload będzie dostępny 48 godzin wcześniej niż czasy podane w infografice na Steam i PlayStation. Gracze Xbox mogą teraz wstępnie wczytać.

Aby uzyskać więcej informacji na temat Elden Ring, zapoznaj się ze specyfikacją gry na PC, naszą ostateczną zapowiedzią i dlaczego reżyser Hidetaka Miyazaki uważa, że ​​więcej osób będzie mogło ukończyć tę grę, mimo że niekoniecznie jest to łatwiejsze.

Masz dla nas wskazówkę? Chcesz omówić potencjalną historię? Wyślij e-mail na adres newsstips@ign.com.

Adam Pankhurst jest autorem wiadomości dla IGN. Możesz śledzić go na Twitterze Umieść tweeta i dalej Skurcz.

READ  Epic przekazuje dwa tygodnie wpływów z Fortnite na pomoc dla Ukrainy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.