Streaming, kabel i za darmo

Oscarowy czerwony dywan odbywa się na słynnych schodach Dolby Theatre w Hollywood w Los Angeles. Oto jak oglądać czerwony dywan Oscarów w 2023 roku (Zdjęcie: Getty Images)

Czy jesteś gotowy na największą noc w Hollywood? Ceremonia rozdania Oscarów 2023 odbędzie się dziś wieczorem, 12 marca w Dolby Theatre w Los Angeles. Wypatruj 95. ceremonii rozdania Oscarów nie tylko ze względu na samą ceremonię, ale także na wydarzenia na czerwonym dywanie przed pokazem, podczas których gwiazdy są pokazane w strojach do dziewiątek. Ciekawostka dla Ciebie: czerwony dywan w tym roku będzie naprawdę szampanem! Oto kilka informacji na temat czerwonego dywanu Oscarów 2023 oraz sposobu oglądania lub przesyłania strumieniowego — niezależnie od tego, czy masz kabel, czy nie.

Kiedy zaczynają się Oscary 2023? Co to jest kanał z czerwonego dywanu Oscarów?

ABC News rozpocznie specjalną relację przed Oscarami „On The Red Carpet Live: Countdown to Oscars 95” w niedzielę, 12 marca o 13:00 EST / 10:00 PDT. (Pamiętaj, że w tę niedzielę godziny przesuną się do przodu ze względu na czas letni!) Możesz uzyskać zasięg w ABC, który jest dostępny we wszystkich pakietach telewizji kablowej i satelitarnej. Możesz także oglądać go u dostawców transmisji strumieniowych, takich jak YouTube TV, Hulu Plus Live TV i nie tylko — możesz dowiedzieć się więcej o nich w naszym przewodniku na temat oglądania Oscarów.

Poczta! Kanał wyemituje własną relację z programu Red Carpet, zatytułowaną „E! Live from the Red Carpet”, począwszy od 14:00 EST / 11:00 PDT. Jednak nie jest on swobodnie dostępny; Aby go obejrzeć, musisz subskrybować dostawcę telewizji kablowej lub płatnej, takiego jak YouTube TV i Hulu Plus Live TV – więcej na ten temat poniżej.

READ  Wordle 366 20 czerwca Wskazówki - Zmagasz się dzisiaj z Wordle? TRZY WSKAZÓWKI, KTÓRE POMOGĄ ODPOWIEDZIĆ | Gry | zabawa

Dlaczego dywan na Oscarach nie jest czerwony?

Po raz pierwszy dywan na rozdaniu Oscarów 2023 nie będzie czerwony. Raczej będzie to kolor szampana. Organizatorzy chcieli „przeobrazić” to wydarzenie w tym roku w innym klimacie; Uwielbiali szampana, ponieważ to uspokajający, relaksujący kolor, który nie kolidowałby z pomarańczowym namiotem ustawionym dla uczestników.

Czy mogę obejrzeć czerwony dywan Oscarów za darmo?

Na szczęście możesz śledzić relacje ABC Red Carpet na żywo na stronie ABC News bez konieczności logowania.

Kiedy i gdzie odbędą się Oscary 2023?

Ceremonia rozdania Oscarów 2023 zostanie wyemitowana w niedzielę, 12 marca, z Dolby Theatre w centrum handlowym Ovation Hollywood w Los Angeles.

Kiedy będzie transmitowana gala rozdania Oscarów 2023?

Program zaczyna się o 20:00 EST / 17:00 PT i trwa trzy godziny do 23:00 EST / 20:00 PT.

Jak mogę oglądać Oscary, jeśli nie mam telewizji kablowej?

Jeśli nie masz telewizji kablowej ani satelitarnej, możesz oglądać Oskary u dostawców transmisji strumieniowych, takich jak Telewizja YouTubeI Telewizja na żywo Hulu plusI telewizor z paskiemI Telewizja Fubo I Strumień DirecTV.

Ty Więcej na ten temat dowiecie się z naszego poradnika jak oglądać galę rozdania Oscarów.

Pierwotnie wysłane

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *